Kan duftlysene tennes ofte?Er det skadelig for menneskers helse?

Avhengig av utstyret til stearinlyset du kjøpte, og om du brukte det riktig, er stearinlyset ikke valgt riktig, og metoden som brukes feil vil absolutt ikke tennes ofte.

Fra kvaliteten på aroma stearinlys for å bedømme om det kan være langsiktig innebærer hovedsakelig følgende fire punkter: veke, voks, essens, beholder, er hvert punkt nært knyttet til menneskers helse.

duftlys

Aromaterapi stearinlysveke er vanligvis bomull kjerne, tre kjerne, miljøvern kjerne 3, bomull kjerne er den mest brukte, utenlandske originale importerte stearinlys mer bruk miljøvern kjerne.

Aromastearinvoks er hovedsakelig dyre- og plantevoks, dyre- og plantevoks etter normal forbrenning uten rester, relativt mer miljøvern og helse, vanlig plantevoks er kokosvoks, soyavoks, palmevoks, animalsk voks for bivoks, men god aromalysvoks base er ikke en enkelt noen dyr og plante voks, vanligvis er blandet voks, for å utfylle hverandre, for å sikre stabil forbrenning av stearinlys.

duftlys

Hvis du kjøper enduftlyssom ikke har den riktige duftsammensetningen, så bør du være forsiktig med å tenne den for ofte og holde deg unna deg selv.

Aroma lysbør ikke bare kjøpes, men også brennes, brenningsmetoden er riktig, ikke bare gjør stearinlyset vakrere, men kan også forlenge levetiden.


Innleggstid: mai-05-2023